top of page

vr 09 dec

|

Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk, België

THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION (UITVERKOCHT)

Deuren: 19u Show: 20u The Clement Peerens Explosition kuist in 2022 zijn schup af

THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION (UITVERKOCHT)
THE CLEMENT PEERENS EXPLOSITION (UITVERKOCHT)

DETAILS

09 dec 2022, 20:00 – 10 dec 2022, 22:00

Kloosterstraat 7/9, 1745 Opwijk, België

OVER

The Clement Peerens Explosition kuist in 2022 zijn schup af

Deuren: 19 uur

Show: 20 uur

Muziekminnend Vlaanderen verkeert officieel in staat van rouw: de legendarische rockgroep The Clement Peerens Explosition kondigt aan dat ze in 2022 voor goed hun schup zullen afkuisen.

Maar dat doen ze niet zonder nog een laatste keer afscheid te nemen van hun fans. De ware reden van hun plotse afscheid blijft – zoals dat bij alle grote bands gaat – in mysterie gehuld.

“Daar hebde gij geen zaken mee, ik ga da niet aan awe neus hangen, want ge zou da toch niet snappen”, zo reageert CPEX-opperhoofd Clement Peerens.

Het zullen ongetwijfeld emotionele maanden worden voor muziekliefhebbers van over het hele land, maar we hopen dat tegen de zomer de traantjes opgedroogd zijn om er samen met Clement Peerens, de hemelbestormende Aertbeliën Sylvain en de Ueberbabe Lady Dave nog een laatste lap op te geven! Geniet nog een allerlaatste keer van hun meesterlijke riffs en hun onverwoestbare repertoire.

Wil je nog een laatste keer los gaan op ‘Vinde gij mijn gat’, ‘Foorwijf’, ‘Boecht van Dunaldy’ of de nieuwe single ’Na is ‘m vol’?

Kom dan zeker naar Nijdrop! Mis deze avond je afspraak met de geschiedenis niet! Olraaait!

DEEL DIT EVENT

bottom of page